Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Bönsyrsor till salu!!


Bönsyrsor

Bonsyrsa- unge1.jpg

Bönsyrsor är mycket lika katter eller hundar i sitt beteende. De följer nyfiket med i vad som händer i rummet. De är handtama och kan hänga med på upptäcksfärd om man vill. De kan även jaga flugor medan de använder handen som plattform. Som små äter de blomflugor och när de blir större äter de allt de kan övermanna. Denna art, Tenodera aridifolia sinensis, blir över 10 centimeter och är robust. Den lever i rumstemperatur och är nöjd om den får vatten och mat att äta. Våra vuxna bönsyrsor äter även rå köttfärs från fat om inget annat finns att tillgå. Bönsyrsor har vi emellanåt och då rekommenderas att man bestämmer sig relativt snabbt då efterfrågan oftast överstiger utbudet. De är för tillfället slutsålda.


Bönsyrsekokong!!

Bönsyrsekokonger av arten Tenodera aridifolia sinensis i begränsat antal. Kokongerna förvaras i rumstemperatur i en ventilerad låda, bur eller annat lämpligt. Vi har våra i nätburar. Denna art blir 10 cm stor och är en snäll art Lämpliga nätburar hittar du här http://www.vandrandepinnar.nu/catalog2.html. Slutsålda.

kokong.jpg

Kokong av arten Stagmomantis carolina

En kokong av arten Stagmomantis carolina som är en amerikansk bönsyrsa som blir 6,5 centimeter lång som fullvuxen. Passa på om Du vill kläcka Din egen kokong. Slutsålda.

carolina.jpg

Kokong av Mantis Religiosa

En kokong av arten Mantis Religiosa. Detta är den klassiska bönsyrsan som gett arten dess namn. När bönsyrsan är beredd att fånga sitt byte håller den ihop sina fångsarmar som i bön. Ursprungligen handlade det om "preying" vilket kommer från att det är ett litet rovdjur men feltolkades till "praying" som i bön. Ursprungligen en bönsyrsa från södra Europa men finns nu även i USA efter att följt med båtarna i slutet av 1800-talet. Arten blir 5 - 7,5 centimeter. Slutsålda.

mantis.jpg

[ First ] [ Prev ] [ Next ] [ Last ]