Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Vandrande pinnar till salu!!


Indiska vandrande pinnar

Detta är en indisk vandrande pinne och är den vanligast förekommande pinnen. På latin heter de Carausius morosus och anses vara den mest lättskötta av de 2500 arter som existerar. Den blir ca 10 centimeter som fullvuxen. Vi tar 69 kronor per styck för ungar. Vi har också vårt populära paket med 5 stycken indiska vandrande pinnar för 299 kronor. Emellanåt har vi också 2 månaders vandrande pinnar för 69 kronor. För den som föredar att kläcka själv så kostar ägg 19 kronor.

indiskpinne.jpg

Heteropteryx dilatata - hona

Heteropteryx dilatata är en bastant art från Malaysia. Den kallas även Djungelnymf och anses med sin totalvikt på 50 gram som en av de absolut tyngsta insekterna. Honan är klargrön och blir ca 15 centimeter. Ägg finns för 39 kronor styck. Just nu har vi ungar till salu för 179 kronor styck.

junglenymphf2.jpg

Sabah Thorny

Thorny är en spännande vandrande pinne som ser ut som den är till hälften skuren ur bark. Honorna blir ca 8 centimeter och hanarna 5 centimeter. På latin heter den Aretaon Asperrimus. En pigg och mycket trevlig pinne. 19 kronor per ägg och 89 kronor per unge.

thorny.jpg

Sungaya

Detta är en spännande vandrande pinne som ser ut som den har en liten krona på huvudet. Denna art blir ca 8 centimeter och de lägger ägg genom jungfrufödsel. På latin heter denna art Sungaya Inexpectata. Vi tar 19 kronor per ägg. Emellanåt har vi ungar av denna art och de kostar 89 kronor styck.

Sungaya1.jpg

Giant Thorny

Giant Thorny är robusta och energiska vandrande pinnar. Honorna blir 12,5 centimeter och hanarna 7,5 centimeter. Honan och hanen hittar varandra och tillbringar sedan livet tillsammans. Hanen rider oftast på honans rygg. Dessa är mycket lättskötta. På latin heter de Trachyaretaon bruekneri. Vi har ägg för 19 kronor till salu och 89 kronor för ungar.

Giantthorny.jpg

Neophasma subapterum

Neophasma subapterum, Venesuela, är en vacker pinne i brunaktig ton där honan når 6 centimeter och hanen 4.5 centimeter. De har små förkortade vingpar där det främre har inslag av gult och det bakre går i röd ton. Vi tar 19 kronor per ägg. Bilden föreställer en av våra snälla honor.

Neophasmasubapterum.jpg

Ponderosa - 32 cm pinne

Pharnacia Ponderosa kommer från Philipinerna och honorna blir 32 centimeter långa vilket är vår längsta pinnart. Kroppen blir ca 18 - 20 centimeter. Vi har ett begränsat antal ägg av denna art för 29 kronor styck och även ungar för 179 kronor styck.

ponderosa.jpg

Phobaeticus Magnus

 

Phobaeticus Magnus kommer från Laos och nordöstra Thailand. Honorna blir 30 centimeter. Vi har ägg för 29 kronor styck.


[ First ] [ Prev ] [ Next ] [ Last ]