Om oss!!
Handla av oss!!
Nytt - just nu!!
Vandrande pinnar till salu!!
Vandrande blad till salu!!
Bönsyrsor till salu!!
Burar och bostäder till salu!!
Priser & villkor
Kontakta oss!
Vår pinnblogg!
Vad  kunderna tycker om oss!!
Bilder och text på sajten
Till bloggen!!
Video på Youtube
Våra videor på Youtube del 2
Fotografier och annat
e-mail me

Burar och pinnbostäder till salu!!


Nätkupol 60x60x60

Denna bur är 60 x 60 x 60 centimeter (bredd x längd x höjd) och har två klara sidor och två sidor med finmaskigt nät som ventilerar buren väl. Den har även två öppningar. En större med dragkedja och en "sleeve" dvs ärm som man kan använda för att lägga in mat till pinnarna utan att störa dem eller att någon kan rymma. Vi tar 585 kronor för denna bur. Kampanjpris 385 kronor!

Kupol 60x60x60a.jpg

Kupol 60x60x60 forts ...

Buren har en konstruktion som påminner om ett kupoltält och väger totalt 420 gram. Det gör att buren är billig att skicka och enkel att sätta upp och flytta på om man vill. (jämför gärna med ett glasterrarium i samma storlek). Vi tar 585 kronor för denna bur. Kampanjpris 385 kronor!

Kupol 60x60x60b2.jpg

Nätkupol 75x75x115 cm

Denna bur är 75 x 75 x 115 centimeter (bredd x längd x höjd) och har två klara sidor och två sidor med finmaskigt nät som ventilerar buren väl. Här får invånarna gott om plats och man kan ha ett antal växter i denna bur utan att det blir trångt. Samtidigt väger inte denna bur mer än 860 gram så den är lätt att flytta på om man behöver det. Den har även tre öppningar. En större med dragkedja och två "sleeves" dvs ärmar som man kan använda för att lägga in mat till pinnarna utan att störa dem eller att någon kan rymma. Vi tar 795 kronor för denna.

7575115a.jpg

Kupol 75x75x115 cm forts ....

När buren är helt öppen lämnar den gott om plats att städa och lyfta i och ur växter, husdjur osv. Vi har på bilden använt samma växt i de båda kupolburarna, 60 cm och 115 cm buren, för att ge en känsla av skillnaden i storlek. Buren är enkel att skicka och lika enkel att sätta upp och flytta på om man vill. (jämför gärna med ett glasterrarium i samma storlek). Vi tar 795 kronor för denna bur.

7575115b.jpg

Bur 30x30x30

Om denna bur var en bil skulle den vara minst en Jeep. Till skillnad från de andra burarna som består av nät och klar plast bygger man ihop denna bur av paneler som sammanfogas utan verktyg. Denna bur används i profesionella sammanhang när man odlar i laboratorier. Finns i en variant, som vi inte tillhandahåller, med ytterligare en öppning för att ge blodsugande insekter näring. Med detta sagt, denna bur är gjord för tuffa tag. Man kan även bygga samman fler än en bur med varandra för att på så sätt få så stor bur man önskar. Panelerna består av 2 st Polypropylene sidor varav den ena med en "sleeve" ärm och de båda andra sidorna är nät för ventilation. Topp och botten består av solid Polyethylene plast. Den som tröttnat på att syrseodlingen eller andra foderinsekter rymmer borde titta närmare på denna bur. Fungerar även till vandrande pinnar med mera. Denna bur väger 890 gram. Vi tar 649 kronor för denna bur.

Bur 30x30x30.jpg

Fördelen med "sleeve"

Fördelen med en "sleeve" eller ärm som man trär in armen i är att man enkelt kan ge mat, plocka runt osv utan att störa invånarna i onödan. Samtliga burar vi erbjuder har denna "sleeve" och vi erbjuder ett brett sortiment i olika storlekar beroende på önskemål och behov.

beasleeve1.jpg

[ First ] [ Prev ] [ Next ] [ Last ]